Vilka är då dessa Mogna Män?

Läs om deras fantastiska historia här

 

Kjell Malmborg

Kjell Malmborg - Mogna Män

Kjell Malmborg bor i Alingsås sjunger och spelar gitarr Kjell sjöng i Bengt Hennings orkester i 22 år fram till aug 2016.

Tidigare såg du Kjell sjunga & spela gitarr i Bengt Hennings orkester. Slutade 2016-08-21.

2008 blev ett ”bra” år för Kjell & Bengt Hennings, då de medverkade i SVT1:s program Dansbandskampen”. I det första programmet framförde de KIZZ låt ”I was made for loving you” och fick stor framgång med den. Vidare framfördes ”De sista ljuva åren” ”Summer nights” och ”Säg inte nej-säg kanske”. Till final kom bandet då jurymedlemmen Thomas Deutgen ville ha bandet i finalen. I finalen kom bandet på en hedersam 5 plats.

Senare under 2009 har Bengt Hennings medverkat i BingoLotto och TV4 Nyhetsmorgon och i otaliga radioprogram.

Mats Grönberg

Mats Grönberg är f.d. lärare i Länghem och en välkänd dansbandsmusiker i Bengt Hennings. Mats har en lång karriär inom musiken och har spelat i olika band sedan tonåren. Dansbandsmusiken är hans passion, och han var medlem i Bengt Hennings från 1979. Utöver detta är Mats en aktiv golfspelare med 7,8 i handicap och en entusiastisk skidåkare som har deltagit i Vasaloppet sju gånger. Han är en målmedveten och tävlingsinriktad person som även uppskattar tid med vänner, friluftsliv och resor.

Roland Ask

Roland Ask - Mogna Män

Roland Ask bor i Herrljunga sjunger och spelar sax & elgitarr. Roland spelade i Bengt Hennings orkester i 27 år och slutade där sep 2016.

Tidigare spelade Roland sax & sjöng i Bengt Hennings orkester.
2008 blev ett ”bra” år även för för Roland & Bengt Hennings, då de medverkade i SVT1:s program ”Dansbandskampen”. I det första programmet framförde de KIZZ låt ”I was made for loving you” och fick stor framgång med den. Vidare framfördes ”De sista ljuva åren” ”Summer nights” och ”Säg inte nej-säg kanske”. Till final kom bandet då jurymedlemmen Thomas Deutgen ville ha bandet i finalen. I finalen kom bandet på en hedersam 5 plats.

Senare under 2009 var Bengt Hennings med i BingoLotto, TV4 Nyhetsmorgon och i massor av radioprogram.